• Zondag 1 start voorbereiding seizoen

Dinsdag 28 juli om 20.00 uur staat de eerste training gepland van Zondag 1, dat daarmee de voorbereidingen start op het nieuwe seizoen 2020-2021. Na een ongedacht einde van het vorige seizoen, waarin Halsteren toch nog vele mogelijkheden had om de stap naar de derde divisie te kunnen maken, werd dit door de coronamaatregelen volledig teniet gedaan.

Wel heeft het bestuur de mogelijkheid, die door de KNVB werd geboden om die promotie alsnog te maken aangegrepen. Helaas kwamen we in het daarvoor opgezette puntensysteem te kort.

De coronaperikelen hebben het bestuur van Halsteren ook in hun greep gehad. Voor de nieuwe selectie betekende dat deze toch enigszins in aantal moest worden ingekrompen. Maar naar verwachting niet in kwalitatief opzicht.

Dat laatste zal de selectiegroep van trainer/coach Erwin de Nijs - geassisteerd door Peter Pijpers - moeten gaan bewijzen. Daarvoor zijn natuurlijk de trainingen en de te spelen oefenwedstrijden. Halsteren is erin geslaagd een mooi oefenprogramma samen te stellen. Onderstaand is dit opgenomen.

Dag/ Datum:

Wedstrijd:

Aanvang:

Zaterdag 1 augustus 2020

Halsteren 1 – Goes 1

Uitgesteld

Halsteren 1 – Jong Antwerp

Dinsdag 11 augustus 2020

Halsteren 1 – Dongen 1

20.00 uur

Zaterdag 15 augustus 2020

Achilles Veen 1 – Halsteren 1

Zaterdag 22 augustus 2020

Barendrecht 1 – Halsteren 1

Zaterdag 29 augustus 2020

Katwijk 1 – Halsteren 1

14.30 uur

Al met al een zeer interessant programma dat de selectie de mogelijkheid biedt om zich te laten zien.

Publiek is bij de wedstrijden uiteraard welkom maar dan wel allemaal op 1,50 meter afstand van elkaar. De wedstrijden zullen in eerste instantie gepland worden op het kunstgrasveld, waar je langs de lijn die 1,50 meter ruimte zeker hebt. We hebben er allemaal veel belang bij dat de corona weg blijft en dat de competitie gewoon van start kan gaan en ook worden uitgespeeld.

De selectiegroep van Zondag 1 voor het komende seizoen ziet er als volgt uit:

Jeroen Beerendonk; Perry Bierkens; Dave den Boef; Bruno Fernandes de Brito; Fouad Idabdelhay; Nishant Jagernath; Julian van de Kreeke; Lennard Marsman; Giovanni Moerland; Arien Pietersma; Papito Puriel; Thomas van der Spek; Jelle Voermans; Dave Vroon; Roman Witting; Redwan Zerhouni; Jurik Zimmerman en Sven van Zwam.

Het zal een echte uitdaging worden in de oefenperiode en de daar opvolgende competitie die op zondag 6 september 2020 van start zal gaan.