• Zondag 1 oefent tegen zaterdaghoofdklasser Zwaluwen Vlaardingen

Onze zondaghoofdmacht speelt vandaag zijn derde oefenwedstrijd in de voorbereiding op een nieuwe seizoen in de Hoofdklasse B. Om 17.00 uur ontvangen de manschappen van trainersduo Ruud Pennings en Peter Pijpers op eigen (kunstgras)veld zaterdaghoofdklasser Zwaluwen uit Vlaardingen. De toegang is gratis.

In de voorgaande oefenduels wist Halsteren met 2-2 gelijk te spelen tegen Hoek en won het met 3-1 van Brielle.

Aanstaande woensdag speelt Zondag 1 om 20.00 uur thuis tegen Jong FC Dordrecht om vervolgens vanaf 11 augustus deel te nemen aan de traditionele Markiezen Cup. Dat toernooi vindt plaats op het terrein van FC Bergen (sportpark De Markiezaten).

Na de Markiezen Cup volgen nog twee oefenwedstrijden tegen resp. XerxesDZB (za) op dinsdag 21 augustus en SC Feyenoord (amateurs) op zaterdag 25 augustus om 17.00 uur. Een week later start de competitie met een thuiswedstrijd tegen Gemert.