• Zondag 1 oefent tegen Jong FC Dordrecht

Vanavond om 20.00 uur speelt Zondag 1 op het kunstgrasveld van sportpark De Beek een oefenwedstrijd tegen Jong FC Dordrecht. De tegenstander speelt aankomende maandag zijn eerste wedstrijd in poule B van de reservecompetitie van BVO's. In deze competitie komen o.a. de reserveteams uit van Feyenoord, NAC en ADO. Deze wedstrijd zal dus de laatste testcase zijn voor FC Dordrecht.

Halsteren speelt na vandaag drie wedstrijden in het kader van de Markiezen Cup 2018. Deze zullen worden gespeeld op sportpark De Markiezaten. Na de Markiezen Cup volgen nog twee oefenwedstrijden tegen resp. XerxesDZB en de amateurs van Feyenoord.

Maar eerst kunt u vanavond genieten van een leuke oefenpot op De Beek. De entree is gratis!