• Zondag 1 oefent morgenavond tegen Unitas '30

De zondagselectie speelt dinsdag 8 oktober a.s. een vriendschappelijke wedstrijd tegen zondag eersteklasser Unitas '30 uit Etten-Leur. De wedstrijd begint om 20.00 uur. De entree op sportpark De Beek is gratis.

Met enige regelmaat speelt de zondagselectie oefenwedstrijden, om zo ook de selectiespelers die geen of weinig speeltijd krijgen in de competitiewedstrijden de gelegenheid te bieden wedstrijdritme te behouden. In het verleden was hiervoor een tweede team beschikbaar, maar al enkele seizoenen moet RKSV Halsteren het stellen zonder een prestatief Zondag 2.

Vanwege de oefenwedstrijd zal de kantine dinsdagavond langer open zijn (deze sluit normaal om 20.00 uur).

De volgende oefenwedstrijd staat ook al gepland. Op vrijdag 18 oktober a.s. speelt de zondagselectie tegen de Beloften van KAA Gent. Deze club komt uit in de Jupiler Pro League, de Belgische eredivisie, waarin het momenteel een derde plek bezet. De wedstrijd op sportpark De Beek is gratis toegankelijk en begint eveneens om 20.00 uur.