• Zondag 1 oefent morgen tegen GOES

Morgen, zaterdag 1 augustus, start het oefenprogramma van Zondag 1 met een thuiswedstrijd tegen derdivisionist GOES. De wedstrijd vangt aan om 14.30 uur. Sportpark De Beek is gratis toegankelijk.

Afgelopen week is de zondagselectie gestart met trainen. Tegenstander GOES was al eerder gestart, maar moest tijdelijk de trainingen staken vanwege een coronageval binnen de club. Afgelopen week moest de club opnieuw een klap verwerken. Teammanager Kees Dorrepaal overleed onverwachts op 57-jarige leeftijd. Het bestuur, de technische staf en de selectie wensen de club veel sterkte bij het verwerken van dit verlies. GOES zal morgen met zwarte rouwbanden spelen.

Bij Halsteren ontbreekt nog een aantal selectiespelers wegens vakantie en blessures. De selectie zal daarom morgen aangevuld worden met 6 talentvolle jeugdspelers: Dex Knop, Chuka Reginald, Merlijn Roels, Daan Besters, Stijn van der Kroon en Pim Postma.

De wedstrijd is zoals gezegd gratis toegankelijk en wordt gespeeld op het kunstgrasveld. Vanzelfsprekend zal de club erop toezien dat het maximum aantal bezoekers de toegestane 250 niet overschrijdt en verwachten we van alle bezoekers dat men de 1,5 meter afstand-regel respecteert en zich verspreid langs het hek om het kunstgrasveld opstelt.

De geplande oefenwedstrijd tegen Jong Antwerp FC op 5 augustus gaat vanwege de coronamaatregelen in de regio Antwerpen niet door. Er komt geen vervangende tegenstander.

Tot slot is vandaag het competitieprogramma van de Hoofdklasse B gepubliceerd. Halsteren begint op 6 september met een uitwedstrijd tegen RKSV Nuenen. De eerste thuiswedstrijd is een week later op 13 september tegen Orion uit Nijmegen.