• Zo houdt RKSV Halsteren jou op de hoogte!

RKSV Halsteren vindt het belangrijk dat leden en supporters snel en juist worden geïnformeerd over het reilen en zeilen binnen de club. Er zijn verschillende media die de club daarbij gebruikt. We leggen je hieronder kort en bondig uit op welke wijze we de informatieverstrekking binnen RKSV Halsteren hebben georganiseerd.

Website

De website www.rksvhalsteren.nl is het officiële communicatiekanaal van de club. Alle informatie en nieuwsberichten die hierop staan vermeld wordt door het mediateam van RKSV Halsteren beheerd en publicatie vindt plaats onder toezicht van het bestuur.

Social media

RKSV Halsteren zet verschillende social media in om leden en supporters te informeren. Via Facebook is Halsteren te volgen via facebook.com/rksvhalsteren. Op de Facebookpagina posten we berichten die gepubliceerd zijn op de website van de club. Daarnaast kondigen we activiteiten en belangrijke wedstrijden aan via de evenementenkalender.

Via Instagram zijn we te volgen op instagram.com/rksvhalsteren.

Daarnaast hebben we drie officiële accounts op Twitter. Het algemene twitteraccount is @rksvhalsteren. Hierop posten we links naar berichten die we op de website hebben geplaatst. Wil je de verrichtingen van onze beide hoofdmachten Zondag 1 en Zaterdag 1 volgen? Dan hebben we daar respectievelijk het account @HalsterenZo1 en @HalsterenZa1 voor. Als je die accounts volgt, dan zijn de wedstrijden van deze teams "live" te volgen.

Voetbal.nl-app

Voor spelende leden is de Voetbal.nl-app ontzettend handig. Hierin kan je je eigen team selecteren en vind je op een overzichtelijke manier het wedstrijdprogramma, de uitslagen en standen gepresenteerd. De gegevens die deze app toont komen rechtstreeks van de KNVB, de club beheert deze app dus niet zelf (dat is uitbesteed aan Sportlink).

Je eigen Facebook-teampagina?

We zien geregeld dat teams op Facebook zelfstandig een eigen teampagina aanmaken. Maar wist je dat je dat ook via de club kunt regelen? Een aantal teams heeft dat al gedaan (bijv. JO15-2, JO17-3 en JO13-1). De pagina's kunnen na een seizoen blijvend gebruikt worden. Een leider of teamlid kan het beheer van de pagina doen en krijgt hiervoor een account van de club. Interesse? Laat het weten via publiciteit@rksvhalsteren.nl. RKSV Halsteren is niet verantwoordelijk voor (de inhoud van) teampagina's op Facebook die niet via de centrale Facebook-pagina zijn aangemaakt.

Tot slot is RKSV Halsteren te volgen via de whatsapp-service. Via deze service krijg je op de mobiel een whatsapp-berichtje als er een nieuwsbericht is geplaatst op de website. In het bericht staat een link waarmee je direct naar het nieuwsbericht gaat. Een ideale manier om op de hoogte te blijven van het clubnieuws. Aanmelden is heel simpel: sla het nummer 06-47638878 op in je contacten onder RKSV Halsteren en stuur aan dit nummer een bericht met de tekst RKSV AAN. We voegen je dan toe aan de verzendlijst en je ontvangt vanaf dan een melding als er een nieuwsbericht is geplaatst. Alleen de beheerder van de service kan berichten versturen, dus jij (en de anderen in de lijst) kunnen niet reageren op de berichten. Je hoeft dus niet bang te zijn voor allerlei ongevraagde berichtjes.

Halsterse Krant

Iedere week is een halve pagina voor RKSV Halsteren gereserveerd in de Halsterse Krant, die huis-aan-huis wordt verspreid in Halsteren e.o. Hierin vermelden we korte verslagen van de eerste teams, het programma van de thuiswedstrijden en houden we de Halsterse inwoners op de hoogte van nieuws over onze club. Als je ook graag een keer een verslag van jouw wedstrijd in de krant wilt zetten, lever deze dan (liefst met een leuke foto) voor zondagavond 18.00 uur middels email aan bij publiciteit@rksvhalsteren.nl.

En als ík iets wil berichten aan de club?

De bovenstaande middelen gebruikt de club om informatie te verstrekken aan jou. Als je wilt reageren naar de club dan kan dat het beste via de centrale mailbox info@rksvhalsteren.nl. De secretaris beheert deze mailbox en zorgt ervoor dat jouw email bij de juiste persoon in onze verenigingsorganisatie terecht komt. Dat geldt ook voor het contactformulier op deze website (https://www.rksvhalsteren.nl/contact/).

Daarnaast staan op de website onder het kopje Organisatie meerdere emailadressen van bestuursleden en wedstrijdsecretarissen.

Het team Technische Zaken Jeugd is bereikbaar op TZ-Jeugd@rksvhalsteren.nl. Via dit mailadres kan je vragen stellen over teamsamenstelling, trainingstijden e.d.

Heb je naar aanleiding van dit bericht nog vragen of suggesties, neem dan contact op met Patrick Koek, bestuurslid Publiciteit (06-12605806 of publiciteit@rksvhalsteren.nl)