• Zaterdag in teken van plek 4, kampioenschap en loterij

A.s. zaterdag is er weer genoeg te beleven op sportpark De Beek. Allereerst speelt onze Zaterdag 1 om 15.00 uur een belangrijke thuiswedstrijd tegen Dubbeldam. De winnaar van deze wedstrijd blijft in de race voor een ticket voor de nacompetitie. Een nederlaag betekent dat het seizoen voorbij is.

Hoe dan ook valt er een feestje te vieren in 't Ooievaarsnest. Na afloop van hun uitwedstrijd tegen Prinsenland zal de Zaterdag 2 in de kantine worden gehuldigd (rond 17.00 uur).

Loterij

Met Pinksteren zal een combinatieteam van de JO11-1 en JO11-2 deelnemen aan een internationaal tweedaags toernooi in Greven, Duitsland.

Om dit te bekostigen hebben de teams een aantal acties opgezet, waaronder een loterij die wordt gehouden op zaterdagmiddag 11 mei in 't Ooievaarsnest. Vanaf ongeveer 16.00 uur lopen de spelers rond en kunnen de lootjes worden gekocht (10 loten voor € 5,00). Er zijn leuke prijzen te winnen!

Steun de mannen van de JO11-1 en JO11-2, zodat zij er een leuk en onvergetelijk weekend van kunnen maken!