• Zaterdag 4 op weg naar het kampioenschap

Het 4e elftal van de zaterdag tak van Halsteren heeft afgelopen zaterdag uit bij Vrederust 3 weer een stap genomen richting de titel in de 5e klasse (-06). De mannen van het 4e elftal zijn nog twee wedstrijden verwijderd van, voor een aantal, hun eerste kampioenschap ooit. Met maar liefst 99 doelpunten voor en slechts 21 doelpunten tegen in 20 wedstrijden werken zij crescendo naar het kampioenschap toe. De naaste belager, De Fendert 4, heeft twee wedstrijden minder gespeeld dan de zaterdag 4 en een achterstand van acht punten, dit wil wel zeggen dat er nog minimaal één wedstrijd moeten worden gewonnen en er één gelijk mag worden gespeeld.

Halsteren zaterdag 4 is een bijzonder elftal. Een lagere seniorenploeg met 22 man die allen bereid zijn om soms offers te brengen, dat zie je niet vaak!

Mogelijk kan aankomende zaterdag - bij puntverlies van De Fendert - de champagne al ontkurkt worden als gewonnen wordt van Tholense Boys. De Fendert speelt om 12.30 uur, Halsteren om 15.00 uur.

En mocht het komende zaterdag nog niet lukken, dan zal de kampioenswedstrijd een week later op sportpark D'n Aekerboam in Poortvliet worden gespeeld tegen SPS.

Op naar de titel! #theroadtochampionship