• Zaterdag 1 niet alleen handig met de bal

De semi-lockdown heeft het seniorenvoetbal voor minimaal vier weken weer stilgelegd. Maar omdat stilzitten bij veel voetballers niet in het woordenboek voorkomt, was er afgelopen zaterdag volop activiteit op het sportpark. Op gepaste afstand uiteraard.

Terwijl diverse jeugdteams onderling hun wedstrijden speelden, was een deel van de zaterdagselectie - aangevuld met enkele handige clubmannen - vroeg uit de veren gegaan om onderhoudswerk te verrichten rond en in de accommodatie. Met de hoge drukspuit werd de stenen tribune bij het kunstgrasveld onder handen genomen. In de opslagruimte werd een nieuwe vloer gelegd. En zo werden meer klussen opgepakt om er voor te zorgen dat de accommodatie er straks - als de competitie hervat wordt - picobello bij ligt.

Speciale dank aan Nesim Awad el Ajouri, John van Elzakker, Jan Besters, Cyril Postma, Remco van Haaren, Marwan Achahbar, Mike de Nijs en Robin Hansler voor hun inzet. Het is nu duidelijk dat de spelers van Zaterdag 1 niet alleen handig met de bal zijn, maar ook met de handen goed uit de voeten kunnen!