• Wildeman en Van Beers blijven Halsteren trouw

    Na de teleurstelling van het mislopen van promotie is er toch zeker ook goed nieuws te melden over Zondag 1. Nadat we eerder al berichtten over de samenstelling van de spelersselectie, kunnen we nu melden dat Marc Wildeman en Wesley van Beers ook volgend seizoen deel blijven uitmaken van de technische staf van Zondag 1.

    Marc zal ook volgend seizoen meerdere rollen vervullen binnen de club. Naast teammanager van Zondag 1 is hij ook de keeperstrainer van de selectie. Daarnaast zal Marc de scouting en coördinatie van de keeperstrainingen verzorgen als onderdeel van de jeugdopleiding van Halsteren. Nieuw is dat Marc zich bezig gaat  houden met de oprichting van een Onder-23 team, waarmee de inpassing van talenten uit de jeugd en Zaterdag 1 concreet gestalte zal krijgen. Voor Marc zal het zijn vijfde seizoen bij Halsteren worden.

    Wesley zal komend seizoen voor het derde achtereenvolgende jaar als fysiotherapeut en hoofd medische staf aan de zondagselectie verbonden zijn. Hij is wekelijks aanwezig voor spreekuur voor de jeugd, behandeling van spelers van Zondag 1 én houdt zich bezig met tests en metingen voor jeugdspelers. Wesley geeft aan dat hij in verband met zijn start als zelfstandig ondernemend fysiotherapeut heeft moeten besluiten een kleine stap terug te doen en zijn taak als verzorger bij de club uit te besteden aan veelbelovend fysiotherapie-student Tim van Loenhout. Met ondersteuning van Pieter de Kruijf zal Tim de spelers verzorgen bij trainingen en tijdens wedstrijden. Wesley zegt daarover: "Ik vertrouw er op dat deze samenwerking zorgt voor een perfecte ondersteuning van het team en hoop dat we als medische staf een mooi seizoen tegemoet gaan met de nieuwe stafleden en spelersgroep." Wesley heeft afgelopen seizoen een cruciale rol gespeeld in het herstel van de twee langgeblesseerde spelers Nishant Jagernath en Ellas Meijer. Beiden zijn na de revalidatie weer in staat om het niveau van de Hoofdklasse aan te kunnen en dat is mede de verdienste van Wesley. 

    Samen met trainer Erwin de Nijs, assistent-trainer Mark Klippel en technisch manager Ron van Nijnatten staat de trainersstaf voor volgend seizoen hiermee goeddeels in de steigers. Met materiaalverzorger Remco Raats en de huidige assistent-trainer Peter Pijpers is de club nog in overleg over hun rol volgend seizoen.