• Wil jij ook unieke scheenbeschermers?

RKSV Halsteren en MySkinna hebben de handen ineen geslagen en komen met een aantrekkelijke aanbieding voor de leden van de voetbalclub. De gepersonaliseerde scheenbeschermers van MySkinna kunnen door de leden worden aangeschaft met een fikse korting op de aanschafprijs.

Normaal betaal je € 59,95, leden van RKSV Halsteren betalen slechts € 49,95! En de scheenbeschermers worden dan ook voorzien van je naam en rugnummer!

Ook voor sponsoren zijn de scheenbeschermers van RKSV Halsteren interessant. Deze kunnen nl. ook  met een bedrijfslogo worden bedrukt. Geïnteresseerd in teamsponsoring met de Halsteren scheenbeschermers? WhatsApp dan naar 06-40253936 of mail naar info@myskinna.nl en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Binnenkort zal op de website van RKSV Halsteren een aanvraagformulier worden geplaatst waarop de leden van RKSV Halsteren eenvoudig de unieke scheenbeschermers kunnen bestellen. Kan je echt niet wachten en wil je deze nu al bestellen? Whatsapp of bel dan naar 06-40253936.