• Wie wordt E-Gamer van Halsteren?

Op donderdagavond 11 oktober organiseren we van 17:00 uur tot 21:00 uur de E-Talents Cup bij RKSV Halsteren. Dit is het landelijke FIFA clubkampioenschap van Nederland.

Als extra primeur mogen deelnemers als eerste FIFA 19 spelen en zal er dus veel media aanwezig zijn!

We gaan tijdens deze dag een FIFA 19 Toernooi op het veld en in de kantine spelen. Dit is niet alles! Want de winnaars van beide toernooien gaan ons eigen e-sports team vormen! Dus wie durft de strijd aan?

Je kunt je vanaf heden inschrijven via https://e-talentscup.nl/club/BBJD57Z. Het aantal deelnemers is gelimiteerd, dus wil je er zeker van zijn dat je mee kunt doen, meld je dan zo snel mogelijk aan.

Inschrijven doe je als koppel. Na aanmelding ontvang je van ons een email met daarin de link naar de betaalkassa. Je aanmelding is pas definitief als de inschrijvingskosten (€ 5,00 per persoon) zijn voldaan.

Deelname staat uitsluitend open voor leden van RKSV Halsteren in de leeftijd van 7 t/m 14 jaar.

Meld je snel aan en wie weet, ben jij straks dé E-Gamer van RKSV Halsteren!