• Wedstrijdverslag: Seolto JO11-1 - Halsteren JO11-2 8-0

(28-9) Seolto JO11-1 - Halsteren JO11-2 8-0

Voordat we aan de wedstrijd begonnen wisten we dat het een zware wedstrijd zou worden. De jongens hadden instructie gekregen om snel druk te zetten op de tegenstander en elkaar op te zoeken om combinaties te kunnen maken. Vaak werd de bal toch te lang vastgehouden waardoor we vaak de bal kwijt waren. Al binnen vijf minuten vielen de eerste twee tegendoelpunten. De jongens lieten hun hoofd niet hangen en vochten zich weer beter in de wedstrijd. Er werden wel betere combinaties gemaakt dan de vorige wedstrijd.

In de rust wilden de jongens nog wat proberen in een wat meer aanvallende opstelling en wat verandering in posities. We hadden snel een andere opstelling gemaakt alleen dat mocht niet baten. Seolto had een zeer goede spits en had onze keeper Rafaël flink aan het werk gezet. Toch complimenten voor het hele team wat bleef knokken ondanks de uitslag. Man of the Match was Jeffrey: hij had een hoop opgeruimd achterin.

Gert-Jan van Dort, trainer/leider JO11-2