• Vrijwilligers

RKSV Halsteren bestaat al sinds 1926 mede dankzij de grote inzet van vele enthousiaste vrijwilligers. Hier zijn we trots op!

We zijn een actieve bruisende vereniging van zo'n 700 leden met diverse heren- en dameselftallen en een nog steeds groeiende jeugdafdeling.

Voetbal is een teamsport en binnen een teamsport is samenwerken vaak de sleutel tot succes. Dat geldt niet alleen binnen het veld, maar zeker ook daarbuiten. Binnen RKSV Halsteren leeft het besef dat vrijwilligers de ruggengraat vormen van de vereniging!

De afgelopen jaren zijn de activiteiten waar we mee te maken hebben om de vereniging te laten draaien alleen maar toegenomen en meer divers geworden. We zijn dan ook continu op zoek naar nieuwe vrijwilligers die een rol in de vereniging willen vervullen. Natuurlijk heeft de ene vrijwilliger meer tijd voor RKSV Halsteren dan een ander, maar iedere bijdrage geeft een positieve impuls voor de verdere ontwikkeling van de vereniging.

Vanzelfsprekend zoeken we trainers, elftalbegeleiders en scheidsrechters. Maar ook op het gebied van organisatie, financiën, onderhoud, sponsoring en media hebben we genoeg te doen!

Verder worden er diverse evenementen georganiseerd waar we hulp bij kunnen gebruiken.

Mocht je voor school een (stage) opdracht hebben op het gebied van sport, organisatie, financiën, onderhoud, sponsoring of media? Ook hiermee kunnen wij je verder helpen!

Heb je interesse om vrijwilliger te worden of wil je meer weten over de mogelijkheden?

Stuur dan een mail naar vrijwilliger@rksvhalsteren.nl.

Wij nemen z.s.m. contact met je op om alles door te spreken.

• Download hieronder het ‘overzicht vrijwilligerswerk’ van RKSV Halsteren.

Of je nu een uurtje per week tijd hebt, af en toe wilt helpen bij een activiteit of een coördinerende rol zoekt: we komen graag met je in contact!

Mail naar vrijwilliger@rksvhalsteren.nl.

Overzicht vrijwilligerswerk