• Voetbalschool 100% SoccerClass komt weer naar Halsteren

  Na de succesvolle eerdere edities van de voetbalschool van RKSV Halsteren gaat in het najaar de volgende editie van start. Net als de eerdere edities zal Soccer 10 de voetbalschool professioneel invullen. De voetbalschool, 100% SoccerClass geheten, start op woensdag 9 oktober a.s.. Inschrijving voor deze editie is vanaf nun mogelijk.

  De 100% SoccerClass bestaat uit tien trainingen van elk ca. 5 kwartier. De trainingen vinden plaats op woensdagmiddagen tussen 15.45 en 17.00 uur op sportpark De Beek.

  Wat kost dit?
  De kosten voor een volledige 100% SoccerClass (10 trainingen van 5 kwartier) bedragen € 100,00 voor leden van RKSV Halsteren en € 140,00 als je geen lid bent van RKSV Halsteren. Als je lid bent van RKSV Halsteren wordt het Robey-tenue (bestaande uit een voetbalshirt, broek en sokken; voor keepers alleen een shirt) volledig gesponsord door RKSV Halsteren en 100%Football Bergen op Zoom. Als je geen lid bent wordt dit tenue gedeeltelijk gesponsord door 100% Football. Wat je zelf moet betalen is slechts € 20,00. Let wel: dit is een ander tenue dan het standaard Soccer10 Nike-tenue!. 

  De deelnemers van de eerdere edities kunnen voor een sterk gereduceerd tarief van € 75,00 meedoen aan deze najaarseditie. Zij hebben al een tenue en hoeven dus geen nieuwe te bestellen.

  Aanmelden:
  Wil je je hiervoor aanmelden dan kan dat tot 2 oktober via het formulier onder deze link: https://www.soccer10.nl/component/rsform/form/8-aanmelding-soccerclass-rksv-halsteren-voetballers-en-keepers.