• Op de vrijwilligerspagina van deze website vind je alle informatie het vrijwilligerswerk bij RKSV Halsteren. Als club drijven we op de inzet van vrijwilligers. We prijzen ons gelukkig met de vele vrijwilligers die de club draaiende houden. Maar we zijn nog steeds op zoek naar extra handjes voor diverse functies.

We hebben onlangs het vacature-overzicht up-to-date gemaakt. Heb je interesse in de vervulling van een functie of weet je iemand die daarin geinteresseerd is, laat dat dan even weten aan onze vrijwilligerscoördinator Wilbert de Jongh. Hij is bereikbaar via vrijwilliger@rksvhalsteren.nl.

Start het nieuwe seizoen als vrijwilliger bij de mooiste en gezelligste club van West-Brabant!