• Vacature: bestuurslid Publiciteit & Activiteiten

In verband met een wisseling in de samenstelling van het bestuur zijn wij per direct op zoek naar een Bestuurslid Publiciteit & Activiteiten (M/V).

Wat ga je doen?

Als Bestuurslid Publiciteit & Activiteiten ben je verantwoordelijk voor het interne en externe publiciteits- en communicatiebeleid. Hierbij kan je denken aan:

- Aansturen van het mediateam en de activiteitencommissie;
    - Opstellen van in- en extern publiciteits- en communicatiebeleid;
    - Stelt een jaarplan publiciteit en communicatie op en draagt zorg voor de uitvoering;
    - Je bewaakt budget en kosten;
    - Ontwikkelt een huisstijl en ziet toe op het gebruik ervan;
    - Promoot de vereniging positief en regelmatig naar buiten;
    - Stelt promotiemateriaal en informatiemateriaal op en houdt het up-to-date;
    - Verantwoordelijk zijn voor cluborganen zoals de website, social media, lokale krant en (e)mailings;
    - Je bent lid van het hoofdbestuur van de vereniging en zorgt voor een goede communicatie tussen bestuur, mediateam en activiteitencommissie.

Als Bestuurslid Publiciteit & Activiteiten herken jij jezelf in het volgende:

- Je ervaring op het gebied van publiciteit, communicatie en marketing;
    - Enige bestuurlijke ervaring is een pre, verder kan je beleidsmatig denken;
    - Je bent bekend met oude, nieuwe en interactieve media;
    - Je communiceert op een prettige manier, zowel mondeling als schriftelijk;
    - Ook ben je organisatorisch sterk en leg je makkelijk contact.

We bieden een uitdagende verantwoordelijke rol bij een gezellige sociale voetbalclub die volop in beweging is. Je maakt kennis met de zakelijke kant van de club, dit biedt weer mogelijkheden om je netwerk te vergroten.
    Heb je interesse of vragen? Mail dan naar vrijwilliger@rksvhalsteren.nl.