• Uitnodiging nieuwjaarsreceptie zaterdag 4 januari 2020

Het bestuur van RKSV Halsteren nodigt alle leden, oud-leden, sponsoren, supporters en sympathisanten uit voor de nieuwjaarsreceptie op zaterdag 4 januari 2020. De receptie start om 16.00 uur in ’t Ooievaarsnest.

Voorzitter Jan van Elzakker zal traditiegetrouw zijn nieuwjaarsspeech houden en hierin terugblikken op het afgelopen jaar en aandacht schenken aan de sportieve, maatschappelijke en bestuurlijke ambities van de club voor 2020.

Voorafgaand aan de receptie spelen de selecties van VVC’68 en Halsteren (zaterdag 1) een vriendschappelijk duel op het kunstgrasveld. De wedstrijd begint om 14.00 uur.

Het bestuur hoopt op een grote opkomst en ziet er naar uit om met alle aanwezigen in een gezellige sfeer een toost uit te kunnen brengen op het nieuwe jaar!