• TRAINERS- EN LEIDERSBIJEENKOMSTEN

Beste trainers en leiders van de jeugdteams,

Voorafgaand aan het seizoen wil de jeugdcommissie graag nog e.e.a. met jullie bespreken. Dit willen we per leeftijdscategorie doen zodat iedereen in de gelegenheid is om wat vragen te kunnen stellen. De onderwerpen die wij willen toelichten zijn o.a: wedstrijdzaken, scheidsrechterszaken, voetbalzaken, sportiviteit & respect en algemene zaken.

Wanneer?

• Maandag 28 augustus: JO15 t/m JO19 teams
    • Dinsdag 29 augustus: JO13 teams en de JO15-2 en JO15-4
    • Woensdag 30 augustus: JO11 teams en de JO13-4 en JO10-1
    • Donderdag 31 augustus: JO8 en JO9 teams

Plaats en tijd

Alle bijeenkomsten zijn van 19.00 ?? 21.00 uur en zullen plaatsvinden in de bestuurskamer van RKSV Halsteren.

Verhinderd?

Probeer je zoveel mogelijk te houden aan dag/tijd waarop je team vermeld staat. Lukt dit echt niet dan kan je uiteraard ook bij een van de andere sessies aanschuiven.

We zien jullie graag op een van de bijeenkomsten!

PS. Allemaal de Wedstrijdzaken-app van de KNVB al geïnstalleerd? Lees hier meer over op http://www.knvb.nl/assist/assist-bestuurders/wedstrijdzaken/wedstrijdbepalingen/digitaal-wedstrijdformulier-veld??en-zaalvoetbal/mobiel-dwf-veldvoetbal

Met vriendelijke groet,

De Jeugdcommissie