• Steun je club: juist nu!

Het zijn lastige tijden voor onze club. De kantine is dicht en dat betekent dat de club een belangrijke bron van inkomsten mist. Ook het op peil houden van de inkomsten uit sponsoring wordt een steeds grotere uitdaging.

Maar... jullie, de leden en supporters van RKSV Halsteren, kunnen de club steunen. We hebben hieronder op een rij gezet op welke manier dat kan:

1. Betaal op tijd je contributie. Deze mag voor zich spreken.

2. Ga met je ploeggenoten op pad voor de Grote Clubactie. Deze actie levert ons 80% van de verkochte loten op. De hoofdprijs is een geldbedrag van € 100.000! En je maakt zelf ook nog kans op leuke prijzen. Wil je online een lot kopen, kijk dan op https://lot.clubactie.nl/lotkopen/. Je kunt natuurlijk ook met deze link via whatsapp en email je familie en vrienden uitnodigen om een lot te kopen. Loten verkopen was nog nooit zo makkelijk.

3. Ben je lid van de Rabobank? Dan kan je RKSV Halsteren steunen door op ons te stemmen tijdens de Rabobank Clubsupport Actie. Deze actie is inmiddels begonen en duurt tot 25 oktober. Alle Rabobank-leden hebben een brief gehad waarin wordt uitgelegd hoe kan worden gestemd. Niet vergeten te stemmen! Hoe meer stemmen er op onze club worden uitgebracht, hoe groter het bedrag dat we van de Rabobank ontvangen!

4. Vanaf vorig seizoen zijn er nieuwe sponsorpakketten voor de jeugdafdeling. Er bestaat nu de mogelijkheid om een heel team of een afzonderlijke speler te sponsoren. Dit staat verder uitgelegd op https://www.rksvhalsteren.nl/jeugdsponsoring#

5. Binnenkort zal ook de Club van 50 nieuw leven ingeblazen worden. Leden van deze club betalen doneren ieder jaar 50 euro. De opbrengst van de Club van 50 komt ten goede aan de jeugdafdeling van de club. Wil je je nu al aanmelden als lid van de Club van 50, stuur dan een email aan info@rksvhalsteren.nl.

6. Doe mee aan de Minuut van Geluk. De negentig speelminuten (+ de blessuretijd) kan je voor een kleine bijdrage claimen. Als er gescoord wordt in jouw geclaimde minuut, dan win je een deel van het ingelegde geld. Meld ja aan bij het barpersoneel, zodra het weer kan!

7. Shop je online op bijv. Bol.com, Coolblue, Thuisbezorgd.nl of Mediamarkt.nl? Doe dat dan door tussenkomst van Sponsorkliks.com. Als je via Sponsorkliks je aankopen doet en daarbij RKSV Halsteren als sponsordoel selecteert, dan ontvangt de club een percentage van je aankoopbedrag. Je betaalt er niet méér voor! Kijk op www.sponsorkliks.com om te zien hoe eenvoudig dit werkt!

8. We hebben ons aangemeld voor de Eindejaarsactie van Winkelhart Halsteren. Meer info hierover hopen we binnenkort te ontvangen.

En... heb je zelf ideeën hoe de club in deze tijden kan worden gesteund, schiet een bestuurslid aan en vertel hem je idee!