• Sportcafé met Justin Goetzee: 9 mei

Over precies een maand, 9 mei, keert ons jaarlijkse Sportcafé terug in 't Ooievaarsnest. Op dit jaarlijkse evenement wordt een spreker uit de sportwereld uitgenodigd om zijn of haar verhaal te doen voor al onze vrijwilligers, sponsoren en leden. Dus ook jij bent welkom! Onder andere Ronald de Boer, Henk Groener, Koos Moerenhout en Robert Molenaar gingen de spreker van dit jaar voor: Justin Goetzee.

Justin is momenteel directeur bij de wieler- en schaatsploeg Jumbo - Visma, maar je kan hem ook kennen als voormalig directeur van NAC Breda. Hij zal ons in zijn persoonlijke verhaal meenemen door zijn loopbaan, zowel op zakelijk als persoonlijk vlak. Wil jij al een tijd iets specifieks van Justin weten? Dit is je kans om het te vragen!

De toegang is uiteraard gratis.