• Sinterklaas komt naar 't Ooievaarsnest!

Groot nieuws! Op vrijdagavond 22 november bezoekt Sinterklaas ons clubhuis ‘t Ooievaarsnest! Alle jeugdleden uit de JO8 en JO9 teams zijn dan van harte welkom om er samen met de Pieten weer een geweldig Sinterklaasfeest van te maken.

Het feest begint om 18:30 uur en om 20:30 uur vertrekt de Sint weer. De Sint en zijn Pieten maken er dit jaar een hele show van, dus zorg ervoor dat op tijd aanwezig bent! Om 20:30 uur is het feest afgelopen en kunnen de ouders de kinderen weer ophalen.

Opgeven kan tot en met 10 november bij de trainer/leider. De Sint neemt voor alle kinderen een surprise mee vanuit Spanje.

Per team worden twee begeleiders gevraagd, die de kinderen begeleiden bij deze feestavond. Ouders kunnen zich hiervoor aanmelden bij de trainer/leider.

Zet de 22e in de je agenda! De Sint en zijn Pieten hopen veel jeugdleden van RKSV Halsteren te ontmoeten!