• Ruildag voetbalplaatjesactie zaterdag 16 november

Aankomend weekend eindigt de voetbalplaatjesactie van PLUS Halsteren. RKSV Halsteren organiseert op zaterdag 16 november van 10.00 tot 17.00 uur een ruildag om iedereen in de gelegenheid te stellen de albums te completeren. Tevens is ook de bestelde merchandise (koffiemokken, sleutelhangers en posters) af te halen in de bestuurskamer.

Ongeveer twee maanden geleden startte de voetbalplaatjesactie van PLUS Halsteren, waaraan naast RKSV Halsteren ook Lepelstraatse Boys en VVC '68 deelnamen. Sindsdien zijn veel leden druk aan het verzamelen geslagen en zijn veel buren, opa's en oma's en ooms en tantes gevraagd toch vooral ook de plaatjes  aan de kassa te vragen. De bedrijfsleider van PLUS Halsteren heeft z'n prognoses voor de jaaromzet ook opwaarts bij moeten stellen. Kortom, een geslaagde actie.

A.s. zaterdag kunnen de plaatjes geruild worden in de kantine van RKSV Halsteren. Hiervoor zal een speciale hoek ingericht worden.