• RKSV Halsteren gaat verantwoord loten verkopen voor organisatie jeugdactiviteiten

Zaterdag 19 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie 2020. Ruim 260.000 lotenverkopers van meer dan 5.000 verenigingen in heel Nederland gaan aan de slag om extra inkomsten te werven voor hun club. Zo ook RKSV Halsteren. De leden van RKSV Halsteren zetten zich dit jaar in voor de organisatie van jeugdactiviteiten.

Verantwoord loten verkopen

De leden van RKSV Halsteren zullen op een verantwoorde manier loten gaan verkopen, die veilig is voor zowel de verkopers als de kopers. De lotenverkoop verloopt dit jaar via drie verkoopmethoden: het verkoopboekje, online en superloten. Meer informatie over verantwoord loten (ver)kopen tijdens de Grote Clubactie 2020 is te vinden op clubactie.nl.

Extra inkomsten hard nodig

Patrick Koek, clubcoördinator van RKSV Halsteren: “Onze leden zetten zich dit jaar in om extra geld op te halen voor de organisatie van jeugdactiviteiten. RKSV Halsteren wil een club zijn voor jong en oud en we willen graag voor de jeugd activiteiten kunnen organiseren die de club extra leuk maakt om lid van te zijn. We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en inwoners uit de omgeving!” Juist nu kunnen ze die extra steun goed gebruiken.

80% gaat naar de club

Jaarlijks doen ruim 5.000 verenigingen mee met de Grote Clubactie en in totaal halen zij zo’n € 9 miljoen op voor het Nederlandse verenigingsleven. Groot, klein, sport of cultuur, alle soorten verenigingen kunnen extra geld ophalen door loten te verkopen. Een lot kost €3,-, waarvan 80% (dus € 2,40 per lot) direct naar de clubkas gaat.

Uitreiking lotenboekjes

Komende week zullen de lotenboekjes aan de jeugdteams worden uitgedeeld. Bij de lotenboekjes zit een brief met verdere uitleg over de verkoopactie. Klik hieronder op het filmpje voor meer informatie over de Grote Clubactie.

De trekking van de Grote Clubactie 2020 vindt plaats op woensdag 9 december. Vanaf donderdag 10 december vind je de trekkingsuitslag op clubactie.nl.