• RKSV Halsteren doet mee met Kijk Binnen Bij Bedrijven

In de week van 1 tot en met 6 april vindt KIJK BINNEN BIJ BEDRIJVEN plaats. Bedrijven en organisaties op de Brabantse Wal zetten hun deuren open voor mensen op zoek naar een nieuwe baan, een leer-werkplek of - in ons geval - een stageplaats of vrijwilligerswerk.

Ook RKSV Halsteren zet de deuren open en wel op:

• Woensdag 3 april tussen 18.00 en 20.00 uur en
    • Zaterdag 6 april tussen 10.00 en 15.00 uur.

Via kijkbinnenbijbedrijven.nl kun je aan ons laten weten, dat je interesse hebt. Klik op ons verenigingslogo in de lijst van deelnemende bedrijven en vul je gegevens in op het contactformulier. Verzenden en klaar! Wij ontvangen direct het bericht en sturen je een bevestiging. Je bent van harte welkom.

Bij vrijwilligerswerk voor RKSV Halsteren staat de ontwikkeling van het individu centraal. RKSV Halsteren is een erkend (SBB-)leerbedrijf voor het begeleiden van MBO-stagiaires. Binnen de club zijn momenteel verschillende uitvoerende en coördinerende taken vacant (o.a. onderhoudsploeg, activiteiten, barpersoneel).