• Remco van Haaren ook volgend seizoen trainer Zaterdag 1

Het bestuur en de technisch management van RKSV Halsteren zijn verheugd te kunnen melden, dat Remco van Haaren ook volgend seizoen hoofdtrainer is van de Zaterdag 1. Daarmee is Van Haaren voor het vierde seizoen aan de club verbonden als trainer van de Zaterdag 1.

Zaterdag 1 is na de promotie vanuit de vierde klasse bezig aan een wisselvallig seizoen in de derde klasse. Doelstelling van de vereniging is om met dit team de tweede klasse te bereiken, waarmee het een brugfunctie voor de talentvolle jeugd O19 en Zondag 1 kan gaan vervullen.

Dit weekend werd nipt met 0-1 gewonnen van WHS, waarvan eerder dit seizoen thuis met 1-3 werd verloren. Halsteren voert nu het rechter rijtje aan met 20 punten uit 15 duels. Komende zaterdag speelt de ploeg thuis tegen de rode lantaarndrager Smerdiek (heenwedstrijd 0-0).

Op dinsdag 26 februari staat Zaterdag 1 de 1/8e finalewedstrijd tegen en in Kloetinge te wachten. Afgelopen week schakelde Halsteren knap JEKA in Bavel uit, nadat het in de ronde daarvoor ook al het hoger geklasseerde Rijsoord versloeg. De winnaar van het duel Kloetinge - Halsteren 1 (za) speelt in de kwartfinale tegen de winnaar van het duel SSV'65 - RBC.