• Pupil van de Week: Ian Loomans

  Vanmiddag bij de wedstrijd Halsteren - De Meern is Ian Loomans de Pupil van de Week. Ian stelt zich hier alvast aan u voor:

  Hallo ik ben Ian en ik speel bij een erg leuk elftal: de JO10-1. 

  Ik vond voetballen eerst helemaal niks tot dat ik vaker met m’n vader en m’n zus buiten ging voetballen. Sinds seizoen 2015/2016 kan ik geen dag meer zonder voetbal. Kijk ook altijd erg uit naar de trainingen en de wedstrijden. Mijn favoriete club is Ajax, en daar volg ik ook alles van. Ben een echte super fan. Alle spelers vind ik top, maar Matthijs de Ligt is wel mijn voorbeeld. Zelf sta ik ook in de verdediging, maar mag af en toe ook mee naar voren. 

  Ik vind het super leuk dat ik door de trainers ben uitgekozen voor Pupil vd Week. Ik denk dat de wedstrijd Halsteren tegen De Meern 4-0 gaat worden en de verdediger Perry Bierkens is ook 'n voorbeeld voor mij natuurlijk.

  Groetjes Ian

  We wensen Ian vandaag heel veel plezier!