• Op vrijdag 27 en zaterdag 28 december vindt weer het jaarlijkse zaalvoetbaltoernooi plaats in de De Kannebuis. De naam van dit toernooi is omgedoopt tot "Kerstbaltoernooi". Het programma is inmiddels samengesteld.

Alle teams hebben zich in de afgelopen periode kunnen inschrijven. Hieraan is massaal gehoor gegeven. Het programma voor deze twee toernooidagen kan nu al worden geraadpleegd. Klik hieronder op de button "Programma" om naar de website te gaan waar het programma en de spelregels op staan.

Het Kerstbaltoernooi is een evenement waaraan de jongste pupil tot oudste veteraan mee kan doen.

Op vrijdag 27 december 2019 starten de wedstrijden om 09:00 uur. Zaal en kleedkamers zijn open om 8:30 uur. Op zaterdag 28 december 2019 starten de wedstrijden om 09:30. Zaal en kleedkamers zijn open om 09:00 uur.

Op zaterdagavond 28 december is het gezellig naborrelen in de kantine van De Kannebuis en spelen we de derde helft van het toernooi.