• PLUS Man of the Match: Jay-Jay Meierdres

Afgelopen zondag werd aanvaller Jay-Jay Meierdres in de met 3-1 gewonnen thuiswedstrijd tegen Alphense Boys verkozen tot de PLUS Man of the Match. Jay-Jay ontving uit handen van Sebastiaan Bouten de PLUS Boodschappentas.

Jay-Jay gaf aan blij te zijn met de basisplaats en het verloop van de wedstrijd. Zelf scoorde hij de 3-1, maar was ook dicht bij de openingstreffer, die uiteindelijk via een toegekende strafschop alsnog viel.

En natuurlijk ging Jay-Jay ook met de Pupil van de Week, Wessel van Loon, op de foto.

De eerstvolgende uitverkiezing zal plaatsvinden bij de volgende thuiswedstrijd, die gepland staat op zondag 10 maart a.s.. Dan is SV Meerssen de tegenstander, de ploeg die in de heenwedstrijd Halsteren op een 2-2 gelijkspel wist te houden.