• PLUS Man of the Match: Giovanni Moerland

Afgelopen zondag werd verdediger Giovanni Moerland in de met 3-0 gewonnen thuiswedstrijd tegen RKSV Minor verkozen tot de PLUS Man of the Match. Giovanni ontving uit handen van Sebastiaan Bouten de PLUS Boodschappentas.

Giovanni gaf aan het maximale uit dit seizoen te willen halen en voor de prijzen te willen blijven spelen. Als de komende weken hetzelfde niveau gehaald kan worden als afgelopen zondag zou dat zo maar eens kunnen!

Natuurlijk ging Giovanni ook met de Pupil van de Week, Job van de Wall Bake, op de foto. Maar niet nadat Job eerst geposeerd had met zijn favoriete speler van Halsteren, Sigourney Bandjar.

De eerstvolgende uitverkiezing zal plaatsvinden bij de volgende thuiswedstrijd, die gepland staat op zondag 5 mei a.s.. Dan is GVV Unitas de tegenstander, een naaste concurrent van Halsteren en de trotse bezitter van de eerste periodetitel. In Gorinchem werd op 9 september met 0-1 gewonnen van GVV Unitas.