• PLUS Man of the Match: Ariën Pietersma

Afgelopen zondag werd doelman Ariën Pietersma in de met 0-0 gelijkgespeelde thuiswedstrijd tegen SV Meerssen verkozen tot de PLUS Man of the Match. Ariën ontving uit handen van Sebastiaan Bouten de PLUS Boodschappentas, die helaas geen luiers voor zijn pasgeboren zoontje Ariën jr. bevatte.

Ariën was na afloop kritisch op het vertoonde spel en vond dat de echte wil om te winnen deze zondag bij sommige spelers ontbrak. Aan de technische staf de schone taak om die drive in het elftal weer terug te krijgen. Dat zal ook echt nodig zijn om de kampioensaspiraties waar te kunnen maken.

De eerstvolgende uitverkiezing zal plaatsvinden bij de volgende thuiswedstrijd, die gepland staat op zondag 24 maart a.s.. Dan is IFC uit Hendrik-Ido-Ambacht de tegenstander, de ploeg waarvan in de heenwedstrijd met 1-3 werd gewonnen.