• PLUS Internationaal U10 Toernooi

Beste leden van RKSV Halsteren,

Op 9, 10 en 11 mei a.s. organiseert RKSV Halsteren een groot internationaal jeugdtoernooi voor Onder 10-teams. Naast teams uit Nederland, zoals PSV, PEC Zwolle en Vitesse, verwelkomen we ook teams uit België, Duitsland, Engeland en zelfs uit Denemarken, Polen en Finland. Het overgrote deel van de gasten wordt ondergebracht in Stayokay Bergen op Zoom. Echter, de capaciteit hiervan is onvoldoende om alle gasten te huisvesten.

We doen daarom een beroep op de leden en sympathisanten van RKSV Halsteren om als gastgezin op te treden. Onder dit bericht treft u (in Word en .pdf-formaat) een aanmeldingsformulier waarop u de voorkeuren kunt aangeven. Vul deze in en stuur het z.s.m. ingevuld op naar U10.jeugdtoernooi@rksvhalsteren.nl of geef het af aan de bar in de kantine.

Wat is - in het kort - de bedoeling? U vangt de buitenlandse pupillen op in groepjes van minimaal 2 spelers voor één of meer nachten. Dit houdt in dat gedurende het verblijf van de buitenlandse voetballers ze brengt naar en ophaalt van het sportpark. Vanzelfsprekend bent u natuurlijk ook van harte welkom om het toernooi bij te wonen.

De opbrengst van dit internationale toernooi gaat naar onze maatschappelijk partner Heroes for Heroes, een stichting die als doelstelling heeft zoveel mogelijk geld op te halen voor goede doelen gelieerd aan de ziekte kanker (zie ook www.heroesforheroes.eu). Alle hulp die u biedt en de kosten die we daarmee besparen komen direct ten goede aan de donatie die we kunnen doen aan Heroes for Heroes.

Wij rekenen op jullie hulp en bij vragen neem a.u.b. contact op met U10.jeugdtoernooi@rksvhalsteren.nl.

Met vriendelijke groet,

Het organisatiecomité RKSV Halsteren