• Woensdagavond 4 september bezocht de PUMA City Crews truck sportpark De Beek. De jeugd van RKSV Halsteren kon de nieuwste modellen PUMA voetbalschoenen uitproberen. En mocht het daarop lukken om de PUMA freestyler een panna te geven, dan mocht je de schoenen houden. Voor zover de redactie heeft kunnen nagaan, was het niemand gelukt om de freestyler te "dissen".

    In de kantine had 100% FOOTBALL daarnaast de nieuwe kledinglijn van het merk ROBEY uitgestald. Hier werden door vele jeugdspelers shirts gepast en ook direct besteld.

    Dit seizoen is RKSV Halsteren van kledingleverancier veranderd. Na jarenlang JOMA als kledingmerk te hebben gedragen, zullen vanaf dit seizoen de teams gefaseerd overgaan op het merk ROBEY. Deze leverancier heeft een uitgebreide kledinglijn geintroduceerd met meer dan 20 producten, variërend van trainingsshirts, poloshirts, presentatiekleding, trainingspakken, sokken, broekjes en tassen.

    De kleding wordt geleverd door 100% FOOTBALL. Online bestellen kan ook via de nieuwe webshop van RKSV Halsteren. Klik hieronder op de button WEBSHOP HALSTEREN om direct naar de webshop te gaan. 

    WEBSHOP HALSTEREN