• OPROEP voor vrijwilligers SPIE Pupillentoernooi

Op zaterdag 9 juni a.s. organiseert RKSV Halsteren het jaarlijke voetbaltoernooi voor de jeugd Onder 8 t/m Onder 11. Zoals gebruikelijk zal het toernooi niet alleen voetbal bevatten, maar ook een spelelement met luchtkussens. Voor de begeleiding van de teams bij de luchtkussens is de organisatie op zoek naar enkele vrijwilligers. Gedurende de toernooidag hou je toezicht op de luchtkussens en hou je ook de scores bij van de teams. Ben je 15 jaar of ouder, lijkt het je leuk om wat voor de club te doen en heb je zaterdag 9 juni tijd, meld je dan z.s.m. aan bij Peter de Boeck (06-41247067) of via toernooi@rksvhalsteren.nl. Ook als je alleen 's ochtends of 's middags kunt, is de organisatie erg blij met je!