• Opbrengst Grote Clubactie

Lotenverkopers en lotenkopers! Ontzettend bedankt voor jullie inzet en steun bij de Grote Clubactie 2020. Dankzij jullie kunnen we met trots melden dat we een prachtige opbrengst van € 2.223,60 bij elkaar hebben opgehaald!

De beste lotenverkopers

Dit jaar waren er voor de lotenverkopers leuke prijsjes te winnen. Zo krijgen alle lotenverkopers die 20 of meer loten verkocht hebben een 20-loten-waardebon. Deze zullen binnenkort aan de betreffende leden per email worden toegestuurd.

Daarnaast heeft ook Voetbalshop.nl voor de beste zes lotenverkopers prijzen beschikbaar gesteld. Voor de allerbeste lotenverkoper een cadeaubon van ter waarde van € 40,00 en voor de nummers 2 t/m 6 een cadeaubon ter waarde van € 25,00.

Maar wie zijn dan die onvermoeibare lotenverkopers van RKSV Halsteren? We maken ze hieronder bekend:

1. Peter de Jongh (JO11-3) - 40 loten
    2. Damian Proost (JO9-2) - 38 loten
    3. Pepijn ter Braak (JO10-1) - 35 loten
    4. Kai den Houting (JO10-1) - 29 loten
    5. Pim Klinkhamer (JO13-3) - 26 loten
    6. Thijs Blokker (JO9-3) - 22 loten

Jongens, hartstikke bedankt voor jullie inzet en gefeliciteerd met jullie prijzen! Ook de cadeaubonnen zullen binnenkort bij jullie bezorgd worden.

Uitslag Grote Clubactie

De trekkking heeft op 8 december plaatsgevonden. Via www.clubactie.nl kan je nagaan of er op jouw gekochte lot een prijs is gevallen.

Namens de organisatie van de Grote Clubactie fijne feestdagen!

Iris van der Hout en Patrick Koek