• Onze sponsoren steunen ons, steun jij onze sponsoren?

De Businessclub van RKSV Halsteren beschikt over een groot aantal trouwe en zeer gewaardeerde sponsoren. Wij zijn trots op het netwerk dat we via de Businessclub de afgelopen jaren hebben opgebouwd. Deze sponsoren zijn bij elkaar goed voor circa 1/3 deel van onze jaarlijkse inkomsten. Voor onze club zijn deze sponsoren dus onmisbaar; nu en in de toekomst!

Een deel van onze sponsoren wordt hard geraakt door de corona-crisis. Elk bedrijf heeft op zijn eigen manier te dealen met deze crisis, waarbij een deel van deze bedrijven zijn omzet ziet dalen naar (nagenoeg) € 0,-. Middels creatief ondernemen trachten bedrijven zo min mogelijk schade te ondervinden van de crisis, ook al is dat niet eenvoudig. Deze bedrijven hebben deze in deze tijd ons keihard nodig om door de crisis te komen. Zij staan altijd voor RKSV Halsteren klaar, het zou mooi zijn dat wij als leden van RKSV Halsteren nu voor hen klaar staan!

Ieder lid van RKSV Halsteren kan een klein verschil maken door deze bedrijven juist in deze tijd te steunen. En alle leden samen kunnen een groter verschil maken door massaal te kopen bij onze sponsoren. Ongetwijfeld zijn er al leden die al kopen bij onze sponsoren, dank daarvoor! Voor leden die dat nog niet doen; volg hun goede voorbeeld!

Op https://www.rksvhalsteren.nl/businessclub-leden/ vind je een overzicht van al onze sponsoren. Kijk eens in deze lijst en denk aan hen bij het kopen van je producten en diensten. Een kleine moeite kan een groot verschil maken!