• Nieuws over de Grote Clubactie

Het gaat fantastisch met de verkoop van loten voor de Grote Clubactie. Ongelooflijk dat ondanks alle beperkingen die er momenteel gelden voor het verenigingsleven jullie erin slagen om zoveel loten te verkopen.

Fijn om te zien dat de leden, families, supporters en sympathisanten onze vereniging zo massaal steunen. Juist nu! Maar we zijn er nog niet, we hebben nog een paar weken te gaan, dus hopelijk lukt het jullie om nog meer loten te verkopen. Ook in deze laatste fase van de actie.

Omdat het voor de coördinatoren vanwege de coronamaatregelen moeilijker is om de ingevulde boekjes terug te krijgen, gaat hier wellicht wat meer tijd in zitten. Daarom hebben we de deadline voor het invoeren en bestellen van loten verlengd t/m maandag 23 november. Zo hebben we meer tijd om alle verkoopboekjes in te voeren en om nóg meer loten te verkopen.

Online verkoop van loten!
    We willen in de laatste weken nog een eindsprint trekken! Via lot.clubactie.nl kan je online een lot kopen van een jeugdlid van Halsteren. Door het invoeren van de voornaam van bijv. je buurjongen of kleinkind zelf jouw gekochte lot mee voor het aantal verkochte loten van de jeugdleden van RKSV Halsteren. want ook de beste lotenverkopers maken kans om in de prijzen te vallen!

Inleveren lotenboekjes
    Komende week is er van maandag 9 t/m donderdag 12 november elke trainingsavond een Grote Clubactie coördinator aanwezig om de lotenboekjes in ontvangst te nemen. Ook kunnen extra lotenboekjes worden opgehaald. De coördinator is hiervoor vanaf 17.50 uur tot 19.00 uur aanwezig op het buitenterras naast de accommodatie. Zorg dus dat je je lotenboekje meeneemt naar de training, als je klaar bent met de verkoop van de loten (het lotenboekje hoeft niet helemaal vol te zijn).
    Wil je nog verder gaan met de verkoop van loten, dan kan dat natuurlijk gewoon tot 23 november a.s.. Zorg dan wel dat de lotenboekjes uiterlijk op die datum zijn ingeleverdi bij de coördinatoren van de Grote Clubactie, Iris van der Hout (Kapitein Frensstraat 42 in Halsteren) en Patrick Koek (Kapitein Lentingsingel 35 in Halsteren).

Trekking
    De trekking van de Grote Clubactie 2020 vindt plaats op woensdag 9 december. Vanaf donderdag 10 december vind je de trekkingsuitslag op clubactie.nl.