• Nieuwe vice-voorzitter bestuur

Tot onze grote vreugde kunnen wij melden dat wij recentelijk twee nieuwe bestuursleden hebben mogen verwelkomen. Onderstaand stelt zich voor:

Foeke Komans - Vice-voorzitter

Ik ben 39 jaar en ik woon in Wouw met mijn verloofde Linda en twee dochters (7 en 9 jaar). In mijn vrije tijd reis ik graag naar afgelegen rugzakbestemmingen, breng ik tijd door met familie en vrienden en blijf ik fit door regelmatig hard te lopen.

Ik kijk er naar uit deel uit te maken van het bestuur van deze mooie vereniging en mijn steentje bij te dragen aan de toekomst van RKSV Halsteren op basis van mijn nationale en internationale ervaringen en netwerk in de zakelijke en de (betaald) voetbalwereld. Ik ben iemand die openheid en transparantie hoog in het vaandel heeft staan. Wil je meer weten over mij of heb je een andere vraag, laat het dan weten via vice-voorzitter@rksvhalsteren.nl of Instagram (@FoekZ_058)

Ik breng een gevarieerde achtergrond mee. Na mijn studie aan de Koninklijke Militaire Academie diende ik als officier bij de Koninklijke Landmacht waarbij ik ook werd uitgezonden naar Bosnië, Irak en Afghanistan. In 2008 trad ik in dienst bij Inmarsat waar ik als International Sales Manager verantwoordelijk was voor de commerciële activiteiten in het Midden-Oosten vanuit Dubai. In 2015 trad ik toe tot Saab Technologies als Director Business Development. Sinds het voorjaar van 2020 werk ik als Business Consultant voor de Amerikaanse pharmaceut AbbVie in Breda. Tevens ben ik sinds 2017 verbonden aan BVO SC Cambuur als teammanager van de 1e selectie.