• NIEUWE KLEDINGSPONSOREN VOOR JO11-4

  Spelers en begeleiding van de JO11-4 presenteren met gepaste trots hun nieuwe kledingsponsoren. Zowel de wedstrijdtenues als de trainingspakken en sporttassen zijn voorzien van sponsorbedrukking, dus het team loopt er dit seizoen weer spik en span bij.

  Afgelopen zaterdag kon het team kampioen worden, als zou worden gewonnen van naaste concurrent MZC’11 uit Zierikzee. Helaas moest het team na de nipte 3-2 nederlaag het najaarskampioenschap aan MZC’11 laten. Toch was het een prachtige prestatie van de jongens! 

  Op de foto worden de spelers geflankeerd door v.l.n.r. Gert-Jan van Dort (Van Dort Infra), Suzanne van Loon (Praktijk Logopedie en Dyslexie), Perry Severijnen (Montapacking) en Eric Jansen (Finishing Deluxe GmbH).

  Van Dort Infra 
  Van Dort Infra voor aanleg en onderhoud van de ondergrondse infrastructuur voor water, gas en elektriciteit. Vakmanschap en meedenken met opdrachtgever staan hoog in het vaandel. Wij zijn bereikbaar via 06-43297961 en per email op contact@vandortinfra.nl.

  Praktijk Logopedie en Dyslexie
  Bij Praktijk Logopedie en Dyslexie Halsteren kunt u terecht voor alle hulpvragen op het gebied van taal, spraak, afwijkend mondgedrag, stem of lezen en spellen (dyslexie). Daarnaast verzorgen we de training "Ik leer leren", zowel individueel als in groepsverband. Bekijk ook onze website: www.logopediehalsteren.nl.

  Montapacking
  Montapacking is een e-commerce bedrijf dat de logistiek voor ruim 450 webwinkels verzorgt. Het bedrijf is sterk technologiegedreven. Montapacking bestaat sinds 1999 en is momenteel een van de snelst groeiende e-commerce bedrijven in Nederland (96% groei in 2016, 60% groei in 2017). 

  Finishing Deluxe GmbH
  Finishing Deluxe is een hoog kwalitatief jachtschildersbedrijf die gespecialiseerd zijn in het schilderen van luxe superjachten in heel Europa. Bekijk onze website: www.finishing-deluxe.de