• NIEUWE KLEDINGSPONSOR VOOR MO17-1

    Het MO17-1 elftal van RKSV Halsteren vertegenwoordigt ook dit jaar weer met verve de geel-zwarte kleur voor de club. De hechte meidenclub komt dit jaar voor het eerst uit in de onder-17 klasse. 

    Om hier ook goed voor de dag te komen is er een nieuwe sponsor gezocht en gevonden. Het bedrijf Corsmit Techniek, Beregening en Electro van eigenaar Ronald Corsmit is bereid bevonden om het elftal te voorzien van nieuwe tenues. 

    Corsmit Techniek is gespecialiseerd  in diverse technieken waardoor u hier een totaaloplossing kunt vinden op het gebied van beregening, elektrotechniek, zwembaden en werktuigbouw. Op zal deze gebieden kan Corsmit Techniek u van dienst zijn. Mede door de jarenlange ervaring in al deze sectoren kunnen zij een complete installatie van A tot Z verzorgen. 

    Mede door de nieuwe tenues draait de MO17-1 ook in de najaarscompetitie van de 2e klasse wederom mee in top van de ranglijst. Het gehele team van de MO17-1 van RKSV halsteren wil bij deze Corsmit Techniek dan ook bedanken voor deze sponsoring.