• MATCHDAY! Quick '20 - Halsteren

De volgepakte spelersbus is inmiddels onderweg naar Oldenzaal voor de grote finale van de nacompetitie in de derde divisie/hoofdklasse zondag. Vanmiddag om 14.00 uur speelt Halsteren tegen Quick '20 en verdedigt in Oldenzaal daar een 1-0 voorsprong.

Wat de uitslag ook mag worden: er is vanavond reden voor een afterparty. Of om de promotie te vieren of om te vieren dat we volgend seizoen als favoriet in de Hoofdklasse B mogen starten. Om die reden is 't Ooievaarsnest vanavond vanaf 20.00 uur geopend voor een afsluitende borrel. Een mooie afsluiting van een mooi en veelbewogen verenigingsjaar.

Maar eerst... wensen we de equipe en de staf van RKSV Halsteren 1 (zo) heel veel succes. Laten we geschiedenis schrijven!!