• MATCHDAY! Operatie 3e Divisie: Halsteren - Hoogland

Vanmiddag om 14.30 uur klinkt op sportpark De Beek het beginsignaal van de wedstrijd Halsteren - Hoogland. Inzet is een plek in de finale van de nacompetitie voor promotie naar de landelijke derde divisie.

Nog nooit bracht Hoogland een bezoek aan sportpark De Beek. Vorig seizoen promoveerde Hoogland via de nacompetitie naar de hoofdklasse. Erelijst Hoogland: kampioenschappen 1956, 1961, 1963, 1970, 1972, 2006, 2009, 2011, 2016. Een bekende (oud-)speler van Hoogland is Dennis Higler (voetbalscheidsrechter in de eredivisie).

Halsteren is de nacompetitie begonnen met een nederlaag tegen Hoogland (3-2). Thuis zal gewonnen moeten worden met twee doelpunten verschil om door te gaan naar de finale van de play-offs. De winnaar van de tweeluik Halsteren - Hoogland speelt vanwege het terugtrekken van JVC Cuijk uit de nacompetitie direct de finaleronde van de play-offs tegen de winnaar van het tweeluik tussen OJC Rosmalen - Hoogeveen (bron: Johan de Vries).

Het belooft een hete middag te worden op sportpark De Beek. En daarbij kunnen we natuurlijk niet zonder de steun van het geel-zwarte legioen. Kom dus vanmiddag onze mannen aanmoedigen en steunen bij de Operatie Derde Divisie Fase 1! Tip: zoek de verkoeling van de tribune of smeer je goed in.