• MATCHDAY! Meerssen - Halsteren

Vanmiddag om 14.30 uur start de wedstrijd Meerssen - Halsteren. In het verre Zuid-Limburg gaat de formatie van trainersduo Pennings/Pijpers proberen de kans op de eerste periodetitel te verzilveren. Het team is helaas wel afhankelijk van de resultaten op de andere velden. Bij zowel Gemert, Unitas, Baronie en Groene Ster zal sprake moeten zijn van puntverlies. Het meest in het oog springende duel om te volgen is Groene Ster - Unitas, waar hopeljk geen winnaar uit de bus komt.

Onze bus is inmiddels onderweg naar Meerssen voor het duel tegen de ploeg waaaanr Halsteren goede herinneringen uit een ver verleden  bewaart (op 14 mei 1992 speelden beide teams om het landskampioenschap in de Hoofdklasse B. Halsteren zegevierde op neutraal terrein in Geldrop met 3-0).

Het belooft dus een spannende middag te worden. De wedstrijd kan "live" worden gevolgd via Twitter op @HalsterenZo1.

We wensen Halsteren heel veel succes!