• MATCHDAY! Halsteren - RKSV Minor

Vanmiddag om 14.30 uur speelt Zondag 1 in speelronde 3 de tweede thuiswedstrijd van het seizoen. RKSV Minor uit Nuth is hedenmiddag de opponent.

Dit wordt de tweede keer dat RKSV Minor op bezoek komt op sportpark De Beek. Vorig seizoen zegevierde Halsteren met 3-0 met doelpunten van Fouad Idabdelhay, Jeroen Beerendonk en Julian van de Kreeke.

Minor debuteerde vorig seizoen in de hoofdklasse B met een tiende plaats. RKSV Minor werd op 27 juni 1918 opgericht als Vaesrader Voetbal Club (VVC). De naam werd in 1922 veranderd in Minor. Minor bereikte een hoogtepunt in 1967 toen het ongeslagen afdelingkampioen werd in de hoogste amateurklasse.

Minor won afgelopen zondag met 1-2 bij Nuenen door twee doelpunten in vier minuten tijd.

Afgelopen zondag slaagde Halsteren er niet in om SV Meerssen in eigen huis opzij te zetten. De formatie van Erwin de Nijs bleef in Zuid-Limburg steken op 1-1.

Halsteren staat op een vijfde plaats met vier punten, één punt meer dan Minor dat op plaats tien staat.

(bron: Johan de Vries)

De balsponsor van vanmiddag is Schildersbedrijf Struys uit Halsteren.

We wensen u een mooie wedstrijd toe op een zonnig sportpark De Beek!