• MATCHDAY! Halsteren - AWC

Vandaag staat op sportpark De Beek de wedstrijd Halsteren 1 (zo) tegen AWC op het programma. Een wedstrijd die onder bijzondere omstandigheden gespeeld zal moeten worden. Zonder publiek, zonder gezelligheid in de kantine en vanwege de slechte staat van het hoofdveld moet worden uitgeweken naar het kunstgrasveld. Desondanks heten we vanmiddag de gasten uit Wijchen en het arbitrale trio van harte welkom!

We zetten de feiten over deze ontmoeting even voor u op een rij.

Vorig seizoen was het de eerste keer dat AWC een bezoek bracht aan sportpark De Beek. De eerste wedstrijd na de winterstop eindigde in 1-1. Fouad Idabdelhay maakte vanaf de stip gelijk. AWC stond op een negende plaats toen de competitie vorig seizoen werd stopgezet.

AWC is een op 28 april 1932 opgerichte voetbalclub uit Wijchen, Gelderland. De thuiswedstrijden worden op het sportpark De Wijchert gespeeld.
    Erelijst AWC: districtsbeker Oost winnaar 1983.

Op een uitgestorven sportpark De Wijchert heeft AWC afgelopen zondag de punten gedeeld met OJC Rosmalen. Er waren kansen over en weer, maar beide doelmannen hielden hun doel schoon. Halsteren zag afgelopen zondag zijn wedstrijd afgelast. De KNVB besloot de wedstrijd vanwege corona besmetting in de selectie van Juliana'31 uit te stellen.

Halsteren staat derde met negen punten en heeft twee punten meer dan AWC dat op de vijfde plaats staat (bron: Johan de Vries).

De wedstrijdbal van dit duel wordt gesponsord door Bed & breakfast Op de Brabantse Wal uit Halsteren (www.opdebrabantsewal.nl).

De wedstrijd vangt aan om 14.30 uur. Er is helaas geen publiek welkom op het sportpark. De kantine is gesloten. Halsteren hanteert het Corona-protocol, zoals gepubliceerd op https://www.rksvhalsteren.nl/wp-content/uploads/Corona-protocol-RKSV-Halsteren.pdf.

Hoe kan ik de wedstrijd thuis volgen?

De wedstrijd zal in ieder geval op de voet gevolgd worden door onze vaste Twitteraar. Ga daarvoor naar @HalsterenZo1 op Twitter. Daarnaast gaan we proberen de wedstrijd via een livestream ook op Facebook uit te zenden. We weten op dit moment nog niet zeker of dat ook gaat lukken. Hou dus de Facebookpagina van RKSV Halsteren vanmiddag in de gaten.