• MATCHDAY! Halsteren - Alphense Boys

Vanmiddag om 14.30 uur speelt onze Zondag 1 voor het eerst sinds 16 december weer eens een thuiswedstrijd in de reguliere competitie. Tegenstander van vandaag is Alphense Boys uit Alphen aan den Rijn.

Alphense Boys was nog niet eerder te gast op sportpark De Beek. Eerder dit seizoen raakte Halsteren in Alphen aan den Rijn haar tot dan toe ongeslagen status kwijt, het verloor met 2-0.

Bekende (oud-)spelers van Alphense Boys zijn o.a. Noussair Mazraoui (Jong Ajax), Jens Toornstra (Feyenoord), Thijmen Goppel (ADO Den Haag ), Shaquille Pinas (ADO den Haag) en Thijs Timmermans (FC Dordrecht).

Afgelopen zondag keerde Alphense Boys terug in het linkerrijtje door een 2-0 overwinning op SV Meerssen. Halsteren moet na de 2-1 nederlaag in de streekderby bij Baronie in de achtervolging. Halsteren (3de) heeft 10 punten meer dan Alphense Boys dat op de 8ste plaats staat. (bron: Johan de Vries)

De balsponsor van deze wedstrijd is De Hypotheker uit Bergen op Zoom.

De Pupil van de Week is Wessel van Loon uit de JO11-4.

Graag tot vanmiddag op sportpark De Beek!