• MATCHDAY en PARTYTIME!

Op deze Paaszaterdag lijkt de club het rustig aan te doen - het is immers inhaalweekend - maar niets is minder waar. Er staat genoeg te gebeuren vanmiddag en vanavond!

Allereerst start om 15.00 uur onze Zaterdag 1 met de belangrijke uitwedstrijd tegen Wieldrecht in Dordrecht. Wieldrecht bezet momenteel de tweede plaats op de ranglijst en is met DFC en Prinsenland verwikkeld in een spannende titelstrijd. Halsteren speelt om de vierde plek. Het gat met de nummer drie is 11 punten, wat normaliter niet meer te overbruggen is in de laatste vier wedstrijden. De vierde plek zal wel een plek in de nacompetitie opleveren, dus ook Halsteren strijdt nog volop mee.

Om 18.00 uur is het de beurt aan Zondag 1, die op bezoek gaat bij de rode lantaarndrager De Meern. De thuisploeg wist vorige week een 0-2 voorsprong tegen IFC niet vast te houden en speelde met 2-2 gelijk. Het spel van De Meern is na de winterstop beduidend verzorgder dan daarvoor, maar de ploeg zit dat nog niet echt terug in de resultaten. Hopelijk zal dat vandaag ook achterwege blijven, en zal Halsteren de winstpunten mee naar huis nemen.

Beide wedstrijden zijn te volgen op Twitter via de officiele accounts @HalsterenZa1 en @HalsterenZo1.

Ongeacht de resultaten is het vanavond tijd voor een feestje. De jaarlijkse Black & Yellow Party gaat vanaf ongeveer 20.00 uur van start in 't Ooievaarsnest. Uit betrouwbare bron hebben we vernomen dat ook de beide selecties hierbij acte de presence zullen geven! Aan de muziek zal het niet liggen, want die is in vertrouwde handen van DJ-JIP. Het clubfeest is gratis toegankelijk voor iedereen die Halsteren een warm hart toedraagt. We rekenen dus op een volle bak!