• PLUS Man of the Match: Perry Bierkens

Afgelopen zondag werd verdediger Perry Bierkens in de met 1-1 gelijkgespeelde  thuiswedstrijd tegen koploper Groene Ster verkozen tot de PLUS Man of the Match. Perry ontving uit handen van Sebastiaan Bouten de PLUS Boodschappentas.

De eerstvolgende uitverkiezing zal plaatsvinden bij de volgende thuiswedstrijd, die gepland staat op zondag 18 november a.s.. Dan is UDI'19/CSU de tegenstander.

Pupil van de Week

Naast Perry stond ook de Pupil van de Week afgelopen zondag in de schijnwerpers. Dit keer was de 9-jarige Levi Dietvorst uit de JO11-6 de gelukkige. Levi voetbalt al twee jaar, begon als keeper maar speelt nu het liefst als laatste man of als spits. Zijn favoriete speler bij Halsteren is Mike Giannotta. Levi is daarnaast fan van Feyenoord, Robin van Persie en zijn vader.

Op de foto bij dit artikel staat Perry met de Pupil van de Week Levi Dietvorst.