• Kom nu in actie voor voetbalplaatjesactie RKSV Halsteren

PLUS Grinwis heeft ons bestuur benaderd voor een lokale voetbalplaatjesactie waarin onze eigen leden nu eens de toppers zijn waarvan een plaatje gemaakt is. De droom van veel RKSV Halsteren-leden wordt nu werkelijkheid! Plaatjes van jezelf en andere RKSV Halsteren-leden zijn in het najaar van 2019 verkrijgbaar bij PLUS Grinwis.

Het bestuur ziet in deze actie een geweldige kans de vereniging extra te promoten en wil haar leden vanzelfsprekend deze kans niet onthouden.

Er is overigens geen verplichting om deel te nemen aan deze plaatjesactie. Om van jouw foto zo’n fraai plaatje te maken voor deze actie hebben we wel toestemming van jou of van je ouders nodig om een aantal persoonlijke gegevens te mogen gebruiken. Zonder toestemming kan jouw plaatje niet gedrukt worden. En dat zou jammer zijn, als je deze kans niet voorbij wil laten gaan.

Daarom vragen we je nu alvast hiervoor je toestemming te verlenen. Overigens worden al je gegevens na afloop van de actie verwijderd en heb je te allen tijde het recht om deze tussentijds te laten verwijderen (als de plaatjes al gedrukt zijn, kan dit niet meer teruggedraaid worden).

Wil je dit makkelijk online doen? Ga dan naarhttps://bmcc.nu/myClubStars-toestemming-rksvhalsteren/  en volg de instructies. Het kost je maar 1 minuut tijd.

Let op! Maak je toestemming compleet m.b.v. de bevestigingsmail. Deze kan nog wel eens in de spam terecht komen.

Binnenkort volgt meer informatie over de fotosessie(s). Deze worden momenteel voorbereid. Om de sessie soepel te laten verlopen is het van belang dat je vooraf toestemming hebt gegeven. Wacht daarom niet te lang en vul het formulier in (en vergeet het niet te bevestigen!).