• Knappe overwinning voor JO11-2

(06-10) BSC JO11-2 - Halsteren JO11-2 1-5

De vorige wedstrijd voor de beker hadden we van hetzelfde team verloren, dus we hadden nog een appeltje met ze te schillen. Na een paar weken hard trainen op positiespel en elkaar vinden in de wedstrijd, zagen we eindelijk het resultaat. Er werd goed gelopen en we zorgden ervoor dat we aanspeelbaar waren. Door ons goede positiespel speelden we de tegenstander goed uit.

Al snel viel het eerste doelpunt van Jort. De achterhoede had de opdracht gekregen om goed aan te sluiten met het middenveld. We wisten van de vorige wedstrijd dat er een goede spits tussenzat en dat we die goed moesten vastzetten. De spits van BSC kwam twee maal tot een goed schot. Net voor het eerste kwartier viel er een eigen doelpunt van een BSC-verdediger.

In de rust hadden we afgesproken in de tweede helft de wedstrijd op dezelfde manier voort te zetten. Al snel maakte Wessel Segers het derde doelpunt. De laatste tien minuten was de tank ver leeg bij de meeste spelers en dat zag je ook op het veld. BSC begon langzaam sterker te worden en er kwamen een paar gevaarlijke ballen op goal die Rafaël er goed uit pakte.

Niet veel later maakte BSC zijn eerste treffer. De jongens herpakten zich goed en Pim gaf nog een hard schot op de goal die via de keeper in het netje belandde.

Man of the Match was Jort: hij heeft dit verdiend door zijn positieve reactie op het veld en door het goed overspelen van de bal.

Gert-Jan van Dort (trainer/leider JO11-2)